Monday, 21 January 2013

Semangat Seorang Mentor a.k.a CDM


Hi olls,

Hari ni nak share semangat dari orang yang dah berjaya..Tuannye kecil molek,tapi mempunyai semangat yang tinggi melangit, saya amat respect and really admire padanya, cos di umur yang muda lagi beliau sudah mengenggam income berpuluh-puluh ribu sebulan, dapat melancong ke banyak buah negara hasil dari menceburi bisnes ini. Dia telah berjaya sebagai seorang isteri,mama kepada dua orang anak dan pencapaian terbaik dalam hidupnya apabila berjaya menjadi seorang usahawan muda dan meraih pangkat tertinggi di dalam bisnes kami Crown Diamond Manager ( CDM ), dalam masa 1 setengah tahun sahaja. Sha merupakan seorang ketua dan  mentor yang berdedikasi. Sikap kepimpinan sangat kuat dalam diri beliau. Setiap ilmu dicurahkan sepenuh hati dan tidak pernah jemu dalam membantu kami untuk berjaya sepertinya juga. 

Ni saya amik kata-kata  semangat beliau untuk dijadikan panduan kita untuk lagi gigih berusaha...Bila Ada Kemahuan...


Salah satu azam Sha tahun 2013 ni adalah untuk bantu lebih ramai rakan kongsi berjaya macam Sha. Bila renung balik 2 tahun dalam bisnes, banyak pengalaman yang Sha dah lalui dan banyak yang Sha telah pelajari. Pengalaman dah ilmu itulah yang jadi bekalan untuk kongsi dengan semua rakan-rakan kongsi.


Sha bermula bisnes ni dengan part time sehinggalah Sha capai pangkat tertinggi Crown Diamond Manager (CDM). Bisnes Premium Beautiful ni Sha jadikan sumber side income untuk tingkatkan taraf hidup Sha dan keluarga. Alhamdulillah, bukan sedikit yang Sha dapat dalam bisnes ni. Kalau ada yang katakan mustahil untuk ada kerjaya tetap dan bisnes part time dan berjaya dalam kedua-duanya, Sha boleh katakan TIDAK MUSTAHIL. Ia bermula dengan KEMAHUAN yang kuat. Selain tu, SISTEM/CARAdan KUMPULAN yang betul juga memainkan peranan yang paling penting.


Kepada anda di luar sana yang terfikir-fikir nak buat part time atau nak tahu bagaimana untuk berjaya dalam bisnes ni, jangan malu-malu contact Sha. Sha boleh share dengan anda semua.


Untuk Berjaya, Ikutlah Langkah Mereka Yang Telah Berjaya, Langkah Demi Langkah. 
Apa Yang Mereka Perolehi, Boleh Juga Anda Kecapi.
Anda juga boleh lawati blog beliau http://www.shakhalid.com/

so kepada semua yang sudah yakin dengan kepimpinan beliau,mahu tangan anda dipimpin oleh beliau, mahu kehidupan dan diri anda berubah 360 darjah,
jom sertai kumpulan kami dan anda akan sentiasa bersama kami...

hubungi saya : 
hayati 019-979 6990


No comments:

Post a Comment