Tuesday, 19 February 2013

3 IN 1 Korset



Kenapa 3 in 1??apa tu??nescaffe kah,milo kah,nestum kah..alamak sebut-sebut makanan la plok,maklum la lagi beberapa minit nak rehat nih..hehehee..sebenarnya hari ni satu hari memang tak de mood nak wat keje,sampai status google chatting pun - 'malas, ngantuk dan xde mood sume bercampur adukk...'

Rasa cam nak cepat-cepat balik amik ayesh dan tidooo.....damainye la kalu boleh tido waktu-waktu gini...adooiii panjang plok merapu mama ayesh ni kan,heheheheee..dalam-dalam dok ngantuk dan malas untuk bekerja apa kata perah otak buat karangan PB dulu, ada gak manfaatnya kan..hehee
Ok lah sebenarnya nak cerita pasal korset Premium Beautiful ni ada 3 helai, Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle..

Setiap helai tu ada fungsinya tertentu dan ini yang menjadikan produk ni lain daripada produk-produk yang ada dipasaran sekarang..ok jom tengok satu persatu ye....

Long Brassiere

premium beautiful corset

Kelebihan Long Brassiere

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik


Waist Nipper



Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki


Long Girdle 


Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan



ok..kalau ada yang berminat untuk tahu lebih lanjut sms/call saya di 019-979 6990
atau email at yatdhamid.blogspot.com
FB at Hayati Hamid

free fitting and consultation..!!!!
area Kelantan, Terengganu dan Kuantan agen amat diperlukan,sapa2 berminat boleh call saya ok..

2 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah setakat ni feedback sume ok...
      nora guna ke...??

      Delete